Povratak ljubimca Grobara? Vazura i on su u kontaktu

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak ljubimca Grobara? "Vazura i on su u kontaktu"

Predsednik Partizana govorio o mogućnosti da se Leonardo vrati među crno-bele.

Vest da je Brazilac Leonardo (27), jedan od heroja Partizanove titule u sezoni 2016/17, od ove nedelje slobodan igrač probudila je želju navijača crno-belih da se on vrati u Humsku, na mesto uspeha.

Dan nakon ozvaničenja njegovog rastanka sa Al Vahdom iz Emirata, predsednik crno-belih Milorad Vučelić govorio je u intervjuu za TV Arena sport o mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da odlični ofanzivac ponovo zaduži Partizanov dres.

Prema njegovim rečima, generalni direktor kluba Miloš Vazura u kontaktu je sa Brazilcem i prati situaciju.

"Vazura je u stalnom kontaktu sa Leonardom, on ima neke planove, u ovom trenutku ne mogu da kažem bilo šta konkretno. Ima svoje ideje, ponude, ali smo sa njim u stalnom kontaktu. U odnosu na to ćemo gledati da uradimo sve što možemo, ne mogu to da obećam", oprezno je izgovorio prvi čovek crno-belih.

Poslušajte tu izjavu.

Izvor: MONDO/Arena Sport

Pratite tekstualni prenos utakmice Partizan - Molde uz MONDO i pogledajte kako je ove večeri u Humskoj, gde deca do 14 godina glasno navijaju za tim Save Miloševića.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.