Potvrda sa najviše pozicije - Janković dobra prilika za Partizan

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda sa najviše pozicije - Janković "dobra prilika" za Partizan

Košarkaški klub Partizan NIS prati situaciju oko Stefana Jankovića i spreman je da se uključi u borbu za njegov potpis ukoliko mu se ukaže prilika.

Kada se u medijima prošlog meseca pojavila priča da bi jedan od igrača Crvene zvezde mt:s karijeru mogao da nastavi u Partizanu mnogi nisu verovali u takav scenario.

Situacija se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od tog momenta dosta izmenila jer je Stefan Janković ove nedelje saopštio da je završio saradnju sa Zvezdom i da zajedno sa svojim zastupnicima radi na pronalaženju novog kluba.

Jasno je da Partizan sada može da se uključi u borbu za potpis momka koji ima kanadsko i srpsko državljanstvo, a da je tako potvrđuje i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović u izjavi datoj "Kuriru".

"Stefan je interesantan igrač, mlad, perspektivan, ima srpski pasoš, ali nije jedini koji nam je interesantan. Sve vreme se zalažem da tim Partizana pre svega bude popunjen mladim srpskim igračima i možda je ovo dobra prilika za nas. Razmislićemo", rekao je Mijailović.

Činjenica je da ekipi Nenada Čanka nedostaje krilni centar, a Stefan Janković je neko ko bi mogao da popuni roster ukoliko bude bio zainteresovan za saradnju.

"Ukoliko se ukaže dobra prikika za Partizan koja je uklapa u budžet problem će odmah biti rešen", poručio je prvi čovek crno-belih.

Ostaje da vidimo kako će se stvari odvijati u danima pred nama. Pojedini portali već su pisali o tome da je Janković pristao da obuče dres Partizana za dva i po puta manju platu od one koja mu je bila garantovana u Zvezdi.

Ukoliko je zaista tako, onda može da se polemiše o tome koji su bili razlozi Jankovićevog odlaska iz Zvezde i da li je postojao problem neke druge prirode.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ostoja Mijailović: Janković je dobra prilika za Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2018

Stefan Janković i Crvena zvezda se još preganjaju, dok javnost čeka da se ozvaniči ono što se po košarkaškim kuloarima može čuti već nedeljama. Da će novi klub Stefana Jankovića biti Zvezdin večiti rival – Partizan. Nakon što je Janković otvorenim pismom obavestio javnost da je slobodan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.