Poslednja provera crno-belih pred nastavak sezone

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2020, 08:44

Poslednja provera "crno-belih" pred nastavak sezone

Fudbaleri Partizana danas igraju još jedan pripremni meč.

Odigrali su jedan meč između sebe fudbaleri Partizana, dva poluvremena po 35 minuta prethodne subote, kako je duel "crnih" i "belih" prošao možete se podsetiti OVDE.

Danas od 11h fudbalere Partizana očekuje i generalna provera pred nastavak sezone, sastaće se sa ekipom Zemuna u "Humskoj".

Ekipa Sava Miloševića će sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nastaviti 30. maja, kada će u 27. kolu Superlige dočekati Mladost iz Lučana, dok ih već trećeg juna čeka duel sa ekipom Radnika iz Surdulice u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Jasno je da je kup imerativ za "crno-bele", kako sa 11 bodova na četiri kola do kraja imaju samo teoretske šanse da se domognu titule.

Duel sa Zemunom danas mogao bi i da nagovesti za kojih 11 igrača će se Milošević opredeliti u nastavku sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanov vunderkind: Ovo je dobar znak

Izvor: B92, 22.Maj.2020

Prijateljski meč između Partizana i Zemuna obeležio je Lazar Pavlović...On je odigrao prvih 45 minuta generalne proble crno-belih, a uspeo je da zabeleži po gol i asistenciju...Kod njegovog pogotka, dodavač je bio Lazar Marković..."Asistirao mi je petom, ja natrčao i i iz prve pogodio lepo. Ovo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.