Poluvreme - Vratio se Jaramaz, Partizan za sada odličan u Baru (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2020, 20:57

Poluvreme - Vratio se Jaramaz, Partizan za sada odličan u Baru (foto)

Crno-beli kontrolisali igru i rezultat tokom prvog poluvremena.

Jedan od derbija ovog vikenda u ABA ligi igra se u Baru, gde je Mornar dočekao ekipu Partizana, a posle prvog poluvremena crno-beli vode sa 39-33.

Posle duže pauze zbog povrede konačno se na teren vratio jedan od najboljih Partizanovih igrača Ognjen Jaramaz, a prvu četvrtinu je u ekipi Partizana obeležio Kodi Miler-Mekintajer, koji je bio najzaslzužniji za rano vođstvo crno-belih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Raspoložen u šutu bio je i Markus Pejdž i Partizan je sve vreme održavao prednost, a Mornar je samo sredinom drugog kvartala uspeo da serijom 9:0 priđe na tri poena zaostatka. Ipak, posle tajm-auta Filipovskog Partizan je odmah odgovorio svojom serijom i vratio se na sedam-osam poena viška.

Pejdž i Mekintajer su sa po sedam poena najefikasniji u Partizanu posle prvog poluvremena, a Vajthed i Gejbrijel predvode Mornar sa po šest poena.

-

-

Premocan je Kodi u tranziciji. Najbolji u ligi#kkpartizan #partizan #grobari #KKP

— miletic23 (@miletic_23) December 5, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.