Poluvreme - Natho briljantan, navijači ljuti na Sadika uprkos golu! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Natho briljantan, navijači ljuti na Sadika uprkos golu! (TVITOVI)

Partizan vodi posle prvog poluvremena i to ubedljivo.

Partizan je praktično rešio pitanje pobednika nakon prvih 45 minuta utakmice sa Spartakom. Crno-beli posle prvog poluvremena vode sa 3:0 golovima Natha, Sadika i Sume.

Početno opipavanje snaga je prekinuo Sadik svojim novim promašajem. Obišao je golmana, imao prazan gol ispred sebe, ali je pogodio - stativu!

U 17. minutu 1:0 za Partizan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Natho je bio glavni tokom ove akcije, uposlio je Asana koji je promašio situaciju 1 na 1, nakon odbijene lopte Sadik ne uspeva da zahvati loptu kako treba, ali se pojavio iz drugog plana Natho i smestio je loptu u mrežu za 1:0.

Četiri minuta kasnije šansa za Partizan, Asano ponovo nije realizovao dobru šansu, a sa druge strane Denković šutira pored stative.

Ostojić je danas bio odličan, ponovo je uspeo da izblokira udarac napadača Spartaka u 26. minutu i ponovo je odbio napade protivničkog tima.

Igrao se 39. minut kada je Sadik konačno pogodio, Natho je uspeo da upiše novu asistenciju u Super ligi Srbije.

Nije to bilo sve do kraja poluvremena, Partizan je uspeo ponovo da postigne gol. Natho je briljirao danas, dodao je do Sadika koji je bio nesebičan, konačno, dodao je loptu Sumi koji postiže gol za 3:0.

PARTIZAN: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho, Asano, Suma, F. Stevanović, Sadik.

SPARTAK: Dokić, Ivančević, Otašević, Tekijaški, Milošević, Marčić, Vidaković, Srećković, Tufegdžić, Denković, Obradović.



Koliko treba šansi Sadiku da postigne pogodak? I onda se čudimo što u raspaloj Romi nije mogao da bude ni među 20 igrača. #fkpartizan

— NEŠA - student iz Sava centra (@GROBAR_DO_KOSKE) October 27, 2019

Ovo vise nema opravdanja!

Kakve sudije, nama je Sadik najveci protivnik!#fkpartizan #fkspartak pic.twitter.com/2Olsjqhj07

— Belivuk (@prvorodjeni) October 27, 2019

Partizanov trapavko igra fudbal po marfijevom pravilu, Natho crno beli X faktor! #FKP #FKPartizan

— Goran Amovic (@GoranAmovic) October 27, 2019

U ovom timu solidan napadač postiže 20+ golova samo realizacijom zicera, bez da sam kreira sebi šanse. Mi nemamo solidnog napadača, nažalost. #FKP

— Dejan (@ball_dont_lie8) October 27, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.