Poluvreme - Kad je najpotrebnije, Suma! Koga navijači nazivaju prevarom? (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Kad je najpotrebnije, Suma! Koga navijači nazivaju prevarom? (TVITOVI)

Suma doneo izjednačenje u poslednjem minutu prvog poluvremena.

Nakon prvih 45 minuta Partizan-Molde 1:1.

Filip Stevanović je pokazao gostima da će biti velika pretnja i da je veliki potencijal, nakon dodavanja Tošića se izborio za udarac, ali nije bio dovoljno dobar, golman gostiju je bez problema sačuvao svoju mrežu.

Ejkrem je imao najbolju priliku u prvom poluvremenu, namestio se za udarac sa 20-ak metara, desnom, slabijom nogom, a njegov šut >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je krajnjim naporom odbranio Stojković.

Molde je imao odličnu akciju u 25. minutu kada se Džejms okliznuo u kaznenom prostoru, a nakon toga je inicijativa Moldea splasla.

Do kraja poluvremena prilično miran period igre, Partizan bez konkretnih šansi, a onda 44. minut i gol u mreži Vladimira Stojkovića. Lopta je došla do Bolija koji je izlomio nekoliko fudbalera, šutirao je izuzetno precizno, pogodio jednu, lopta se odbila do druge stative za 0:1.

Nije to bilo sve.

Ozbiljan napad na drugoj strani, po desnoj strani, lopta je došla do Sume koji uspeva da se izbori za poziciju i da šutira u suprotan ugao za izjednačenje!

Evo nekih tvitova tokom prvog poluvremena.

Au k9ji je ovaj Sadik prevara od igrač. #fkpartizan #parmol

— Nervozni postar (@nervozni_posst) August 22, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SKENER MAXBETSPORTA Iskusni znalci pogurali Partizan, Miletićevo loše veče

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019

Vladimir Stojković – Odlično je odbranio veoma neugodan šut Moldea u 12. minutu. Bio je potpuno nemoćan kod gola Bolija. U drugom poluvremenu je Stojković imao nekoliko odličnih intervencija. Zamaskirao je nesigurnost svojih defanzivaca u pojedinim momentima. Pravovremenim izletanjem je skinuo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.