Policija u Elbasanu preduzela niz mera, upućena i jasna poruka navijačima

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Elbasanu preduzela niz mera, upućena i jasna poruka navijačima

Čini se sve da sutrašnja utakmica između Skenderbega i Partizana protekne bez incidenata.

Kako prenosi albanska ''Gazeta Ekspres'' policija u Elbasanu preduzela je niz mera, dan pred utakmicu između Skenderbega i Partizana.

Tako sutra od 17 časova neće biti dozvoljeno parkiranje ispred ''Elbasan Arene'', vozila će u blizini stadiona moći da se kreću po posebnom režimu, a upućen je i zahtev firmama u okolini da svoje aktivnosti sutra okončaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do 17 časova.

Pomenuti izbor navodi da će 221 pripadnik organa reda biti angažovan na obezbeđivanju utakmice, uz specijalne snage.

Navijačima je poručeno da će moći da uđu uz ulaznicu i ličnu kartu, ali da će im biti odizimani tvrdi predmeti -  ključevi, metalni novac, flaše, pirotehnička sredstva, kao i transparenti sa rasističkim natpisima. U suprotnom, neće im biti dozvoljen ulazak na stadion.

Nadamo se da će njihove mere biti uspešno sprovedene i da će meč proteći bez incidenata.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.