Pljušte pohvale na račun novog centra CSKA - Milutinov najbolji u Evropi!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 15:24

Pljušte pohvale na račun novog centra CSKA - Milutinov najbolji u Evropi!

Bivši košarkaš Partizana nedavno je potpisao ugovor sa Moskovljanima.

Nikola Milutinov je nedavno napravio veliki potres u evropskoj košarci, jedan od najboljih centara Evrolige napustio je Olimpijakos i pojačao moskovski CSKA.

"Armejci" ga dugo prate, konačno su uspeli da ga presele u svoje redove i nema sumnje da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napravili sjajan posao.

U to veruje i bivši trener Olimpijakosa, iskusni Dejvid Blat.

Trofejni stručnjak je sa Milutinovim sarađivao u Pireju, a za srpskog reprezentativca veruje da je najbolji u Evropi u svom poslu.

"Sjajno pojačanje za CSKA. Milutinov je, prema mojem mišljenju, najbolji centar u Evropi, on zna sve na terenu. U isto vreme, on je mlad, njegov put je tek počeo.

Niko je sada sjajan, ali ima potencijal da postane još jači. Takođe, on ima sjajan karakter i dobar je kao saigrač
", izjavio je Blat.

Bivši centar "crno-belih" je sa Moskovljanima potpisao trogodišnji ugovor, a u suspendovanoj sezoni Evrolige je u proseku beležio 10,3 poena uz 8,2 skoka po nastupu u dresu Olija.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

CSKA se obratio kapitenu: "Hvala i srećno, šampione!"

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020

Odlazak velikog košarkaša iz CSKA...CSKA je i zvanično ostao bez kapitena...Kajl Hajns, jedan od najboljih košarkaša Evrolige, odlazi iz ekipe CSKA nakon sedam godina provedenih u klubu...Ovaj visoki košarkaš je odigrao 414 utakmica u CSKA po čemu je peti u istoriji kluba, a postigao je ukupno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.