Pefi mu pokvario planove, ali ipak odlazi - Plej napustio crno-bele!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pefi mu pokvario planove, ali ipak odlazi - Plej napustio "crno-bele"!

Bilo je pisanja da će kod Đorđevića u Virtus.

Aleksej Nikolić se seli u Italiju, neće igrati za Bolonju, kao što je bilo najave, već za Trevizo.

Slovenački reprezentativac i organizator igre Partizana je bio želja Virtusa, ali kada se pojavila mogućnost da u klub stigne Stefan Marković, uprava je brže bolje reagovala i u svoje redove preselila bivšeg srpskog reprezentativca.

Marković >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je juče i potpisao za Virtus, te će Nikolić karijeru nastaviti u Trevizu.

"Crno-bele" očekuje i obeštećenje, jer je Nikolić bio pod ugovorom sa klubom.

Ekipu Partizana je nedavno napustio i Vasilije Pušica, koji će takođe igrati u Italiji naredne sezone, u dresu Pezara, kao i Vanja Marinković, koji će braniti boje Valensije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Aleksej Nikolić ide, ostaje... ipak IDE?!

Izvor: Mondo, 03.Avg.2019

Kako javlja "Sportando", reprezentativac Slovenije nastaviće karijeru u Trevizu, ali nema potvrde transfera od strane crno-belih...Aleksej Nikolić prošlog leta je potpisao višegodišnji ugovor sa Partizanom, ali izgleda da će ipak otići iz kluba posle prve sezone, u kojoj je doprineo odbrani trofeja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.