Pavlović na treningu crno-belih: Nisam igrao za veći klub od Partizana (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Feb.2014, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović na treningu crno-belih: Nisam igrao za veći klub od Partizana (FOTO)

Na parkingu ispred Palate sportova slobodno mesto je tražio be-em-ve sa američkom registracijom. Našao je prazan prostor pored golfova, službenih automobila datih na korišćenje pojedinim igračima Partizana.
(FOTO: M. Rašić)
Zar se ne igra finale Kupa – pitao se momak sa kapuljačom kada je video fotoreportere na ulazu u Palatu sportova. Igra se, ali ne dolaze ni NBA asovi svaki dan u srpsku košarku. U redove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << šampiona. Još sa ciljem da pomogne, za primanja desetostruko manja od onih na koja je navikao.

Aleksandar Pavlović je u nedelju uveče stigao na prvi trening u novom klubu. Sa 30 godina mu se ispunio dečački san.
- Iskreno, jeste malo čudno, izuzetno sam uzbuđen. Ali se osećam super – rekao je sjajni momak iz Bara u hodniku Palate sportova, istorijskog mesta za crno-belu košarku.

Ipak, igrali ste u većim organizacijama, mnogo bogatijim klubovima?
- Iskreno, nisam siguran da sam, barem u mojoj glavi, igrao za veći klub od Partizana. Od kada sam počeo da gledam košarku, partizanovac sam. Zato sam uzbuđen, milo mi je što sam ovde – jasno je Pavlović poručio šta misli o klubu u koji je stigao, a zatim se okrenuo:
- Ćao, brate. Saša, drago mi je.
- Mihajlo – odgovorio je 19-godišnji Andrić koji se u prolazu upoznao sa čovekom sa kojim će igrati narednih nekoliko meseci u Partizanu.
Da li poznajete nekoga od igrača osim Kinzija?

- Sa Kinzijem sam igrao, a Gagića poznajem. Ostale znam tako što sam ih gledao. Baš sam pratio svaku njihovu utakmicu.
Sa Duškom Vujoševićem ste sarađivali…

- Kako da ne. Ja sam sa 15 godina stigao u Budućnost. Vujošević je bio taj koji me je zvao, koji je predložio klubu da me dovedu.
Dakle, kako je došlo do saradnje?
- Bio sam slobodan agent, obostrana želja je postojala. Bilo je veoma lako.
Da li ste razmišljali barem malo?
- Nisam, uopšte. Mogao sam da idem na probe u NBA, pa da vidim da li će da me zadrže, ili neće. Ali, posle deset godina u ligi nisam želeo to da radim. Kada sam već video da nema ništa od garantovanog ugovora u NBA, Partizan je pozvao. Odlučio sam da dođem.
Ljudi se pitaju zašto niste otišli u Real, CSKA, Barselonu… Druge bogatije klubove koji bi Vas sigurno želeli?
- Dogovor sa menadžerima je bio da uopšte ne gledamo Evropu, već samo NBA. A ako bi se pričalo o Evropi, uvek sam želeo da to bude prvo Partizan.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pavlović prisustvova treningu Partizana, debituje protiv Širokog

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2014

ALEKSANDAR Pavlović se pridružio Partizanu! Kao što je najavljeno, igrač sa desetogodišnjim NBA iskustvom stigao je na nedeljni trening crno-belih koji su, posle jednog i po dana pauze, počeli sa pripremama za predstojeći evroligaški meč protiv Žalgirisa u Kaunasu (četvrtak). Dobrodošlicu...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.