Partizanu trebaju njegovi golovi, da li je ovo najava povratka u formu? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu trebaju njegovi golovi, da li je ovo najava povratka u formu? (video)

Protiv Voždoivca je konačno ''probio led'' u ovoj sezoni.

Fudbaler Partizana Đorđe Ivanović rekao je danas da je dobro to što je njegova ekipa ubedljivom pobedom otišla na pauzu.

"Lepo je kada na pauzu možeš da odeš rasterećen i sa rezultatom od 4:0, kao u poslednjoj utakmici protiv Voždovca. Rezultat i kompletna utakmica su plod rada na treningu i onoga što nam prenosi trener Mirković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dobro smo skautirali Voždovac, napravili video analizu i potezima koje smo uvežbavali na trenizima postigli lepe golove", rekao je Ivanović za sajt kluba.

Partizan je u petak rezultatom 4:0 pobedio Voždovac u 11. kolu Super lige Srbije, pred reprezentativnu pauzu.

"Miletić je započeo, a Zakarić fantastičnim golovima upravo sve to uvežbano sproveo u delo. Za sve je potrebno vreme, pa je bilo tako i za nas. Vlada odlična energija i samim tim rezultira i našim igrama na terenu.







Naravno da mi je drago da sam postigao gol, posebno što nisam bio među startnih 11, već sam ušao sa klupe. To je dokaz da imamo i odličnu klupu što smo pokazali i na Kup utakmici. Sinoć smo bili i desetkovani, nekoliko igrača je igralo pod temperaturom, ali je želja za pobedom bila jača", kazao je Ivanović.

Fudbaleri Partizana dobili su tri dana slobodno.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IVANOVIĆ SREĆAN ZBOG ČETVORKE: Odlična energija Partizana! Ovo nam trener Mirković prenosi (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Okt.2018

Fudbaler Partizana Đorđe Ivanović rekao je danas da je dobro to što je njegova ekipa ubedljivom pobedom otišla na pauzu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.