Partizanove mini pripreme već završene, ekipa se vratila u Beograd (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanove mini pripreme već završene, ekipa se vratila u Beograd (foto)

Nije dugo trajao boravak crno-belih u Etno selu Stanišići.

Podsetimo, Partizan je u sredu gostovao u Grošnici, gde je u meču 1/16 finala Kupa Srbije savladao domaću Vodojažu sa 6:0, a odmah u četvrtak ujutru crno-bela ekspedicija se preselila u Etno selo Stanišići, gde je obavila deo mini priprema tokom aktuelne prvenstvene pauze.

Samo tri dana zadržali su se fudbaleri Partizana na pomenutoj lokaciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a danas je potvrđeno da se ekipa vraća u Beograd.

Pre toga, ekipa Sava Miloševićaodradila je dva spojena treninga u prepodnevnim časovima.

Podsetimo, narednog vikenda Partizan u 12. kolu LSL gostuje u Lučanima, gde će se sastati sa domaćom ekipom Mladosti, a već 24. oktobra sledi spektakl u Humskoj, duel sa Mančester junajtedom u trećem kolu Lige Evrope.

-

View this post on Instagram

Kraj treninga! Ručak i crno-beli se vraćaju kući novim obavezama. Hvala @etnoselostanisici na gostoprimstvu!

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Oct 12, 2019 at 3:19am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZAVRŠENE MINI PRIPREME: Partizan se vraća u Beograd (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2019, 00:09

Crno-beli iskoristili reprezentativnu pauzu...Fudbaleri Partizana je u sredu lako izašao na kraj sa Vodojažom u šesnaestini finala Kupa Srbije, a već dan kasnije su crno-beli otputovali  u etno-selo Stanišići gde su obavili mini pripreme i tako iskoristili reprezentativnu pauzu...U Stanišićima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.