Partizanov novitet - Ostoja i 15 grobara! I tako na svakih 15 dana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov novitet - Ostoja i 15 ''grobara''! I tako na svakih 15 dana! (foto)

Ali, navijači će morati da budu kreativni i zanimljivi kako bi bili odabrani.

Dan posle poraza od Budućnosti u derbiju osmog kola ABA lige, Partizan je na društvenim mrežama predstavio novu emisiju na svojoj klupskoj televiziji.

Emisija počinje u sredu, 27. novembra u popodnevnim časovima, a već iz njenog naziva će mnogo toga da vam bude jasno.

''Pitajte predsednika'' emitovaće se dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << puta mesečno, a koncept je takav da prvi čovek kluba Ostoja Mijailović u svakoj emisiji odgovara na 15 pitanja navijača Partizana.

Međutim, ne bilo kojih pitanja. Biće izabrana ona najinteresantnija, pa će pristalice crno-belih morati da pokažu i svoju kreativnost prilikom obraćanja predsedniku kluba.

Kako je saopšteno na društveim mrežama, navijači Partizana će pitanja za Ostoju Mijailovića u prvoj emisiji ''Pitajte predsednika'' moći da šalju do utorka u 15 časova.

S obzirom da je Mijailović najavio skori dolazak novog pojačanja, ne sumnjamo da će veliki broj pitanja biti postavljeno upravo na tu temu.

-

PITAJTE PREDSEDNIKA #KKPartizan

BC Partizan TV uvodi novu emisiju, "Pitajte predsednika" u kojoj će dva puta mesečno, prvi čovek KK Partizan NIS, @Ostoja1945, odgovarati na 15 najinteresantnih pitanja navijača u vezi sa radom kluba i aktuellnim temama. pic.twitter.com/0SV3mXesgQ

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) November 25, 2019 -

Pitanja za @Ostoja1945 šaljite do utorka, 26. novembra u 15 časova na komunikacije@kkpartizan.rs Prva emisija, biće emitovana na BC Partizan TV u sredu, 27. novembra u popodnevnim časovima.

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) November 25, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.