Partizan vodi na poluvremenu, jedan Lazar se povredio, drugi dao gol

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2020, 16:58

Partizan vodi na poluvremenu, jedan Lazar se povredio, drugi dao gol

Crno-beli vode na poluvremenu.

Posle prvih 45 minuta, Partizan vodi protiv Bačke rezultatom 1:0.

Strelac jedinog pogotka bio je Lazar Pavlović i to već u sedmom minutu, kada je pokupio odbitak, namestio se i postigao efektan pogodak za 1:0.

Loša vest za Aleksandra Stanojevića dogodila se samo dva minuta pre toga, pošto je zbog udarca Lazar Marković morao da napusti teren, pa ćemo do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dana pratiti o kakvoj povredi je reč. Njega je na terenu zamenio mladi Denis Stojković, koji je upravo propustio sledeću veliku priliku u 24. minutu, kada se nije najbolje snašao i postavio posle dobre kontre.

Gosti su najbliži golu bili u finišu prvog dela igre kada je Zdjelar očistio jednu opasnu situaciju posle greške Pavlovića.

U nadoknadi prvog dela igre, Lutovac je propustio stopostotnu šansu, pošto je izašao sam na golmana Bačke, ali je šutirao pravo u njega.

Treba istaći da su gosti u prvom poluvremenu igrali veoma grubo, štoper Rađen je mogao da zaradi i isključenje, pošto je na samom startu oštro startovao na Jojića, potom je u 12. faulirao i Stojkovića i zaradio javnu opomenu. Provukao se u 16. kada je nagazio Asana, pa trener Bačke nije imao izbora nego da ga zameni već posle pola sata, jer je crveni visio u vazduhu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kup Srbije - Partizan zaboravio na derbi, pobeda za osminu finala!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2020

Solidna igra crno-belih za plasman u osminu finala...Ekipa Partizana je uz manje poteškoće stigla do osmine finala Kupa Srbije pošto je danas na svom terenu savladala Bačku rezultatom 2:0 (1:0)...Strelac jedinog pogotka u prvom poluvremenu bio je Lazar Pavlović i to već u sedmom minutu, kada je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.