Partizan ubedljiviji od Dinamika za osmu pobedu u Superligi

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ubedljiviji od Dinamika za osmu pobedu u Superligi

Košarkaši Partizana pobedili su danas u gostima ekipu Dinamika sa ubedljivih 91:62 (35:17, 16:14, 25:17, 15:14), u utakmici osmog kola Superlige Srbije.

Partizan je upisao osmu pobedu i prvi je na tabeli Grupe B, dok Dinamik sada ima četiri pobede i isto toliko poraza.

Crno-beli su današnji meč u hali Master u Zemunu rešili praktično posle prve četvrtine. Izabranici Andree Trinkijerija su na početku meča poveli sa 13:0, da bi na prvi odmor otišli s velikih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << plus 18. Ta prednost je rasla tokom meča i u jednom trenutku je iznosila i 35 poena razlike.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Stefan Janković sa 21 poenom, 12 je dodao Ognjen Jaramaz, dok je Markus Pejdž ubacio poen manje.

U redovima Dinamika najbolji su bili Mirko Đerić i Dušan Kutlešić sa po 12 poena.

Partizan u narednom kolu dočekuje Novi Pazar, dok Dinamik gostuje Mega Bemaksu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Partizan ubedljiviji od Dinamika za osmu pobedu u Superligi

Izvor: Danas, 23.Maj.2019

Košarkaši Partizana pobedili su danas u gostima ekipu Dinamika sa ubedljivih 91:62 (35:17, 16:14, 25:17, 15:14), u utakmici osmog kola Superlige Srbije. Članak Partizan ubedljiviji od Dinamika za osmu pobedu u Superligi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.