Partizan u Subotici - Dvojicu fudbalera Savo posebno čuva za derbi!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 16:45

Partizan u Subotici - Dvojicu fudbalera Savo posebno čuva za derbi!

Nekoliko izmena u startnoj postavi Partizana, ali dvojice standardnih igrača nema ni na klupi.

S obzirom da je već u sredu ''finale pre finala'' u Kupu Srbije, bilo je i olčekivano da će trener Partizana Savo Milošević danas odmoriti neke igrače, što je on i učinio.

Ali, ako su Urošević, Vitas i Suma iz različitih razloga danas na klupi za rezerve, Lazara Markovića i Bibarsa Natha >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nema ni u protokolu.

Dakle, njihova svežina je od posebnog značaja za crno-bele kada je u pitanju meč u sredu protiv Crvene zvezde.

Znate već da je Sejduba Suma sada već prilično dugo na poštedi, da nije ulazio u igru od kada je sezona nastavljena, ali danas je za očekivati da konačno zaigra bar u drugom poluvremenu. Ukoliko se to ne dogodi, teško je očekivati da će imati i značajniju minutažu u derbiju...

Slična je situacija bila i sa štoperom Bojanom Ostojićem, ali on danas igra od prvog minuta i sada već deluje realno da ćemo u derbiju ipak gledati standardni štoperski par Ostojić - Pavlović, iako je u prethodnih par mečeva starter u paru sa Pavlovićem bio Uroš Vitas.

-
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROBLEMI SU SAD VEĆ GRUPNI, NE MOŽE TAKO: Milošević zabrinut pred Kup sa Zvezdom

Izvor: Kurir, 06.Jun.2020

Trener fudbalera Partizana savo Milošević imao je mnogo reči kritike, posle poraza od Sapartaka u Subotici (2:3) u 28. kolu Superlige Srbije

Nastavak na Kurir...

Milošević: Misli su nam već na derbiju

Izvor: B92, 06.Jun.2020

Fudbaleri Partizana su misilma već u polufinalu kupa koji u sredu igraju protiv Crvene zvezde, smatra njihov trener Savo Milošević.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.