Remi Spartaka i Partizana u Kuli

Izvor: RTS, 21.Okt.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Spartaka i Partizana u Kuli

Fudbaleri subotičkog Spartaka i Partizana odgrali su nerešeno 0:0 u Kuli, u pretposlednjem meču 12. kola Superlige Srbije. Crno-beli imali veći posed ali jalovo napadali, Subotičani propustili dve odlične prilike da dođu do pobede.
Vicešampion Srbije nije blistao u Kuli, a u dve situacije bio je vrlo blizu da primi gol i ostane i bet jednog boda.

Prva se desila u 30. minutu, kada je Čečarić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << promašio opravdano dosuđeni penal koji je skrivio Šćekić.
Druga se desila u drugom minutu nadoknade, kada je nakon odličnog prodora i cenaršuta Vukčevića rezervista Dunđerski slabo šutirao iz neposredne blizine, pravo u Stojkovića.
Na drugoj strani, crno-beli su bili dominantni u posedu (78-22%), ali su napadi ka golu odličnog ostojiča bili uglavnom jalovi, sa lošom završnicom.
Najbliži golu bili su nakon šuta Jankovića sa distance u 65. minutu i u 86. minutu nakon "skraćenog kornera" Pantića, kada su prvo Nikolić i Rikardo, a potom i Miletić bili u šansi, ali lopta na kraju odlazi visoko preko gola.
Tok meča:
14.53 - Kraj meča, bez golova u Kuli - 0:0. 
14.51 - Velika prilika za rezersvistu Dunđerskog u drugom minutu nadoknade, koji loše šutira sa tri-četiri metra, pravo u Stojkovića. 
14.48 - Četiri minuta nadoknade... 
14.43 - Velika gužva pred golom Spartaka u 86. minutu nakon "skraćenog kornera" Pantića, Nikolić i Rikardo su bili u šansi, potom lopta dolazi do Miletića koji šutira visoko preko gola sa 6-7 metara. 
14.37 - Pojačava pritisak Partizan, sve češće je pred golom domaćina, ali uspeha za sada... 
14.22 - Probao je Marko Janković desnom nogom, ali je lopta otišla malo pored gola.  
14.08 - Prodor Miletića po desnoj strani, ulazak u šesnaesterac ali i dobra odbrana dobro postavljenog Ostojića
14.03 - Nastavljen je meč. Izmena u redovima gostuju, Zdjelar je zamenio Šćekića. 
13.48 - Završeno je prvo poluvreme, bez golova (0:0) ali ne i bez uzbuđenja. 
13.45 - Igraće se još tri minuta. 
13.38 - Nova gužva u šesnaestercu Partizana, Stojković je srušio Tekijaškog, koji je bio u odličnoj situaciji, ali sudija Vasić ne svira ništa ovoga puta. Nejasno je da li je napadač domaćih bio u ofsjadu. Milošević iz Spartaka dobija žuti karton zbog protesta.

13.32 - Penal za Spartak u 32. minutu nakon oštrok starta Ščekića, ali Čečarić promašuje! Zapravo, šutirao je vrlo loše što je Stojković lako pročitao i odbranio!
13.18 - Nakon jednog duela Šćekić ostaje na travi. Ukazuje mu se pomoć, nakon koje je pokazao stručnom štabu da će ipak moći da nastavi meč... 
13.10 - Partizan drži loptu i pokušava, ali za sada bez ozbiljnih dešavanja u Kuli.
13.00 - Počeo je meč...
12.30 - Sastavi timova:
SPARTAK: Ostojić - Tekijaški, Ćalasan, Kerkez, Milošević - Marčić, Šimura, Glavčić - Čečarić, Obradović, Denković.
PARTIZAN: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Kosović, Šćekić - Janković, Pantić, Zakarić - Rikardo

Pogledaj vesti o: Subotica,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.