Izvor: RTS, 05.Feb.2022, 18:09

Partizan trijumfom protiv Dinama okončava pripreme u Beleku

Fudbaleri Partizana savladali su gruzijskog šampiona, ekipu Dinama iz Batumija, sa 3:1 u četvrtoj i poslednjoj utakmici na pripremama u Turskoj.
Dinamo je postigao prvi gol, pa još na, praktično, samom početku utakmice. No, crno-beli su uspeli da preokrenu rezultat još u prvom delu.

Terzić je izjednačio rezultat, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bi Rikardo u finišu prvog dela doneo prednost ekipi uz Humske.
U nastavku je Partizan postigao još jedan gol, a strelac je bio Milovanović.
Pre ove, crno-beli su odigrali tri utakmice. Savladali su Tikveš sa 2:1, da bi istim rezultatom poraženi od moskovskog Dinama.
Između ta dva meča izgubili su i od Istanbul Bašakšehira rezultatom 1:0.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANOJEVIĆ SUMIRAO PRIPREMNE MEČEVE: Izneo ukupnu ocenu rada na zimskoj pauzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022

Zadovoljstvo je primetno...FK Partizan savladao je Dinamo Batumi sa 3:1 (2:1) u poslednjoj utakmici na pripremama u Turskoj...Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je posle meča dao izjavu. Igrao je praktično prvi tim, ali Stanojević kaže da su neki bitni igrači ipak i odmoreni...- Kvinsija smo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zadovoljan sam pripremama, Natho se vratio u staru formu

Izvor: Danas, 06.Feb.2022, 01:54

Fudbaleri Partizana pobedili su Dinamo iz Batumija sa 3:1 (2:1) u poslednjoj pripremnoj utakmici pred nastavak prolećnog dela prvenstva. Na meču koji je odigran u turskom letovalištu Beleku golove za „crno-bele“ postigli su Terzić u 37, Rikardo u 44. i Milovanović u 84. minutu, dok je strelac...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.