Partizan stigao 0:2 i ostao neporažen na kraju priprema! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan stigao 0:2 i ostao neporažen na kraju priprema! (video)

Posle prvog poluvremena utisak je bio veoma loš, u nastavku ipak bolja slika na terenu.

U poslednjoj utakmici na pripremama u Sloveniji, Partizan je danas remizirao u duelu sa mađarskim Pakšom - 2:2.

Imajući u vidu da je na poluvremenu mađarski tim vodio sa 2:0, konačan rezultat je možda i prihvatljiv za crno-bele, pogotovo što se igralo po vodom natopljenom terenu, uz opasnost da se neko od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača povredi, što se, srećom, nije dogodilo.

Mađarski tim je već u prvih 18 minuta imao tri opasne kontre koje nije iskoristio, ali na isteku prvih pola sata igre Pap je posle kornera i loše reakcije golmana Stojkovića smestio loptu u mrežu za vođstvo Pakša od 1:0.

Partizan je imao inicijativu, nije uspeo da je iskoristi, pa je na samom kraju prvog poluvremena ''sevnula'' nova kontra ekipe Pakša posle Sumine izgubljene lopte na protivniučkoj polovini. Na kraju, Bode oči u oči sa Stojkovićem i 2:0 za mađarski tim.

U poluvremenu, Savo Milošević je poslao Umara Sadika na teren umesto Ožegovića i posle šest minuta u nastavku, Sadik odlično sarađuje sa Sumom koji preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora pogađa za 2:1.

Usledile su potom brojne izmene na obe strane, a do kraja Partizan je uspeo da izjednači golom Bojana Ostojića posle kornera u 84. minutu - 2:2 pred povratak u Beograd.

Startna postava Partizana: Stojković, N. R. Miletić, Dinga, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Lutovac, Ivanović, Suma, Ožegović. Samo je Urošević odigrao svih 90 minuta.

--

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.