Partizan spreman za Jang Bojs: Janković bombama srušio Javor

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan spreman za Jang Bojs: Janković "bombama" srušio Javor

Partizan drži korak za liderom Crvenom zvezdom. Crno-beli su u 17. kolu Super lige pobedili Javor u Ivanjici - 2:0 (2:0) i napravili odličnu uvertiru za meč godine u četvrtak (21.05) u Humskoj kada stiže švajcarski vicešampion Jang Bojs u petom kolu Liga Evrope.

Za razliku od prethodnih mečeva, kada su crno-beli "prespavali" prvo poluvreme, sada je četa Miroslava Đukića ceo posao odradila u prvih 45 minuta. Blistao je dvostruki strelac Marko Janković, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << postigao dva gotovo identična pogotka "bombama" sa oko 20 metara. Sevnula je levica Crnogorca u 9. i 37. minutu za nova tri boda srpskog šampiona.

Mogli su gosti još do nekog gola, ali za Partizan je najvažnije da je upisana noba pobeda i da je zaostatak za ljutim rivalom ostao šest bodova.

Posle drugog gola gostiju, bilo je jasno da bodovi idu za Beograd. U nastavku je "parni valjak" samo otaljao posao i mislima više bio u četvrtak, kada fudbaleri Partizana mogu pobedom nad Švajcarcima da se plasiraju u šesnaestinu finala Lige Evrope. Najbolji akter meča Janković u 61. minutu je ustupio mestu Sejdubi Sumi, koji se oporavio od povrede i biće spreman za najvažniji meč crno-belih ove polusezone. Podsetimo, na tom meču neće moći da igra Zoran Tošić, zbog kartona.

PROČITAJTE TOK MEČA!

37. minut  - GOOOL - Na gotovo identičan način Marko Janković povećava prednost Partizana.

9. minut - GOOOOL, Marko Janković je doveo Partizan u vođstvo. Sjajan šut Crnogorca sa 20 metara pod prečku. Nemoćan je Đogatović.

6. minut - Prva opasnost pred golom Partizana. Eliomar je šutirao sa 20 metara, ali iznad gola.

SASTAVI

JAVOR: Đogatović, Terzić, Kornelijus, Kolaković, Amanović, Mitošević, Karišik, Eliomar, Milanović, Sević, Ivanovski.

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, N.R. Miletić, Mitrović, N.G. Miletić, Pantić, Jevtović, Tošić, Tavamba, Janković, Ožegović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.