Partizan siguran protiv Mladosti

Izvor: RTS, 09.Sep.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan siguran protiv Mladosti

Fudbaleri Partizana savladali su na domaćem terenu Mladost rezultatom 3:0 u osmom kolu Superlige.
"Crno-beli" su imali loptu u nogama, imali su inicijativu, ali su otpor gostiju slomili tek početkom drugog dela igre.

Nemanja Miletić je u 53. minutu, nakon dobrog driblinga, precizno šutirao i konačno zatresao mrežu gostiju.
Deset minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan je povisio prednost. Leandre Tavamba je odlično izgradio poziciju, a potom pronašao Danila Pantića, koji je zatresao mrežu. 
Asistent kod drugog gola Partizana, bio je strelac trećeg gola za svoj tim. Saša Marjanović je uposlio Kamerunca, kojem nije bilo teško da postigne gol. 
Navijači Partizana su ponovo videli Zorana Tošića u crno-belom dresu, a brzonogi Zrenjaninac je prikazao odličnu igru, i bio je konstantna pretnja po gol gostiju. 
Partizan se ovom pobedom popeo na treće mesto na tabeli, ima 16 bodova, tri manje od vodeće Crvene zvezde. Na drugom mestu je subotički Spartak sa 17 bodova, ali i utakmicom više od beogradskih "večitih" rivala. 
Đukić: Prvo poluvreme je bilo uspavljujuće
Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da mu se ne dopada termin utakmice i dodao da je prvo poluvreme protiv Mladosti bilo "uspavljujuće".
"Nije baš najnormalniji termin, ali šta je - tu je. Prvo poluvreme je bilo uspavljujuće, nismo mogli da stvorimo šansu, ali je u drugom sve to bilo jednostavnije", rekao je Đukić posle utakmice.
"Crno-belima" sledi utakmica protiv Jang Bojsa iz Švajcarske na početku grupne faze Lige Evropa, a Đukić je naveo da će Marko Janković biti spreman, ali ne i Sejduba Suma.
Trener Mladosti Nenad Milovanović čestitao je Partizanu na pobedi.
"Video se kvalitet Partizana u odnosu na nas. Partizan u prvom poluvremenu nije imao šansu osim iz prekida u poslednjem minutu, a mi smo mogli da ih ugrozimo preko Trifunovića. Imali smo dobar blok. Morali smo agresivnije u drugom delu, ali neke stvari koje smo vežbali nismo uspeli da zatvorimo", rekao je Milovanović.
Mladost će u sledećem kolu igrati protiv Javora u Lučanima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SLS: Partizan u trećoj brzini ka Švajcarskoj (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Sep.2017

U 8. kolu Superlige Srbije Partizan je sa 3:0 (0:0) savladao Mladost iz Lučana i tako zadržao samo ‘minus tri’ u odnosu na lidera Crvenu zvezdu.. . Mučio se Partizan u prvih 45 minuta protiv Mladosti, a onda bljesnuo i demolirao rivala u roku od 17 minuta. Tako će četa Miroslava Đukića na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.