Partizan se pohvalio pa se zapitao: Zašto se svi ne raduju podjednako?

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se pohvalio pa se zapitao: Zašto se svi ne raduju podjednako?

Partizan je eliminacijom Malatije poboljšao svoj klupski koeficijent za narednu sezonu.Partizan se u ovoj sezoni takmiči kao najbolje rangirani srpski klub na klupskoj rang listi UEFA 2019/20 – zauzeo je na početku ove sezone 80. mesto, sa koeficijentom od 18,000 bodova i sa tim koeficijentom je učestvovao na dosadašnjim žrebovima u kvalifikacijama, a nadamo se da će to uskoro da se desi i u žrebu za grupnu fazu Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Evrope, tj. ako prethodno budemo bolji od norveškog Moldea.
Ono što je bitno je da je Partizan jučerašnjpm eliminacijom jake i neugodne turske Malatije dodatno ojačao svoj klupski koeficijent za narednu sezonu 2020/21 i to tako da on TRENUTNO iznosi tačno 18,500 bodova. Dakle već sad znamo da ćemo naredne sezone imati još jači, još bolji koeficijent nego što ga imamo u ovoj sezoni, a za koliko će to biti bolje – nadamo se da ćemo na taj odgovor čekati što duže! Drugim rečima, dokle god se takmičimo u Evropi ove sezone, taj naš klupski koeficijent može da raste, da se poboljšava. Izbacimo li Molde i uđemo li u grupe, on će iznositi već 19,000 bodova…
Takođe bitno je i da Partizan ostaje adut Srbije kada je u pitanju građenje nacionalnog koeficijenta. Njemu sinoć istina nismo doprineli (za nacionalni koeficijent se boduje svaka pojedinačna utakmica, a mi smo juče izgubili meč sa 0:1), ali smo sa dosadašnjim bilansom u kvalifikacijama (3-0-1) za Srbiju osvojili 3 boda (pobede u kvalifikacijama vrede 1 bod a remi 0,5 bodova), što je samo 0,5 bodova manje od dosadašnjeg doprinosa našeg večitog rivala kome su, to se takođe mora naglasiti, za njegov doprinos Srbiji od 3,5 boda bile potrebne dve utakmice više odigrane u Evropi (i bilans 2-3-1).
Partizan na zvaničnom sajtu završava tekst konstatacijom.
Oba kluba su učesnici plej ofova, istina različitih, pa ćemo videti šta će se u tim plej ofovima još dešavati. Bilo kako bilo, sportski, ali i ostali srpski mediji treba da se raduju uspehu SVAKOG srpskog kluba u Evropi na identičan način. Nemamo utisak da je to ovog leta bilo tako, ali se nadamo da će se to uskoro promeniti. To je najmanje što FK Partizan zaslužuje, kao neko ko je u jednom dugom periodu, sve do 2017. godine, gotovo po pravilu JEDINI zastupao srpski klupski fudbal u Evropi i nakon isteka meseca avgusta – piše na zvaničnom sajtu kluba.

The post Partizan se pohvalio pa se zapitao: Zašto se svi ne raduju podjednako? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan jača svoj koeficijent, ljut na medije!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019

Klub iz Humske uputio protest medijima...Ekipa Partizana je uspela da savlada Malatiju u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, samim tim i dobila dodatne bodove u borbi za što bolji plasman na UEFA listi...Napredak je evidentan u odnosu na početak sezone, pa je Partizan trenutno na 74....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.