Partizan se još sinoć pokazao kao sjajan domaćin Mančesteru - Grobari, budite i vi večeras na evropskom nivou!

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se još sinoć pokazao kao sjajan domaćin Mančesteru - ''Grobari'', budite i vi večeras na evropskom nivou!

Još da je i Fergi došao...

Kako je juče i najavljeno, Partizan je sinoć po dolasku Mančesterove ekspedicije priredio svečanu večeru za goste iz Engleske.

Nažalost, ser Aleks Ferguson ipak nije doputovao u Beograd, ali atmosfera je tokom večere bila na najvišem nivou.

Crno-beli su goste dočekali na čelu sa predsednikom kluba Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom, a delegaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajteda predvodio je Ed Vudvord izvršni direktor engleskog kluba.

Ovom prilikom razmenjeni su i prigodni pokloni, saopšteno je iz Partizana.

Verujemo da će sjajna atmosfera, bez i najmanjeg incidenta, vladati i tokom večerašnje utakmice od 18:55h u Humskoj. Engleski mediji su prethodnih dana isticali bojazan od rasističkih uvreda, s obzirom da je Partizan već kažnjavan ove sezone, ali nadajmo se da su navijači crno-belih konačno naučili nešto na svojim greškama i da će večeras svojim navijanjem zadiviti Evropu.

Ako tako bude, i Partizanovim fudbalerima na terenu biće mnogo lakše, a onda u i šanse za istorijski rezultat protiv Mančestera mnogo veće.

Srećno, crno-beli!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.