Partizan saznao i poslednjeg rivala u Top 16, a onda počeo da lomi Limož! Novica ne promašuje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan saznao i poslednjeg rivala u Top 16, a onda počeo da ''lomi'' Limož! Novica ne promašuje! (foto)

Sve je poznato kada je u pitanju buduća Partizanova grupa.

Košarkaši Partizana igraće u Grupi E Top 16 faze Evrokupa protiv Virtusa iz Bolonje, Trenta i turske Darušafake.

Rivali iz Italije su još sinoć bili poznati, a Darušafaka je večeras zauzela treće mesto u Grupi C, čime je stekla uslov da se pridruži pomenutim ekipama u novoformiranoj grupi.

Darušafaka je u poslednjem kolu Grupe C poražena od Uniksa u Kazanju sa 71:68 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i tako ispala iz igre za jedno od prva dva mesta u toj grupi, dok je istovremeno Huventud poražen od Cedevita Olimpije sa 103:81.

O trećem mestu odlučivalo se između Darušafake i Huventuda koji su prvu fazu takmičenja završili sa po pet pobeda i poraza, a pošto Darušafaka ima bolji međusobni skor, ona je na kraju završila na trećem, a Huventud na četvrtom mestu.

Kada je u pitanju Partizanova utakmica sa Limožom, ona nema takmičarski značaj, a posle prvog poluvremena crno-beli pred oko 4.500 gledalaca u ''Areni'' vode sa 40:34.

Limož je bio uglavnom ravnopravan rival tokom prve četvrtine, a u drugoj je do izražaja došao veći kvalitet ekipe Partizana koja je počela lagano da uvećava svoju rezultatsku prednost.

Kapiten Novica Veličković je za sada najraspoloženiji u ekipi Partizana sa devet poena (4/4 za dva) i tri skoka, u finišu poluvremena ga je stigao Nikola Janković sa istim poenterskim učinkom.

U Limožu sa devet poena prednjači Butsil.

-

Deluje da igramo bas onako sa pola gasa... #kkp #EuroCup

— Partizanovac (@Partizanovac9) December 18, 2019 -

Boli me duša kada vidim koliko malo ljudi ima u Areni 😔#KKPartizan #KKP #7DAYSEuroCup

— Z. D. (@kecmania) December 18, 2019 -

Novica kuca, klupa u ekstazi😍

— Kosticc (@bjankoneri70) December 18, 2019 -

Kako divna petorka Jare, Trifa, Zagor, Novica i Jankela 😍😍😍😍😍

— PlasteNick (@plastenick) December 18, 2019 -

Hvala ti Boze, Partizan doći će na İstanbul! 😍 pic.twitter.com/ZvqbrxZKu7

— İbo ☠️ (@novica_ubica) December 18, 2019
Pogledaj vesti o: Partizan,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Darušafaka poslednji član Partizanove grupe

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2019

Partizan će u TOP 16 fazi Evrokupa igrati u grupi protiv Virtusa, Trenta i - Darušafake! To smo saznali posle pobede Uniksa nad Darušafakom, te Cedevite Olimpije nad Huventudom od 103:81. Da je kojim slučajem Huventud slavio u Ljubljani, to bi značilo da bi španski tim igrao sa Partizanom. Pošto...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.