Partizan pobedio FMP i približio se vrhu

Izvor: RTS, 16.Dec.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobedio FMP i približio se vrhu

Košarkaši Partizana savladali su na svom terenu ekipu FMP-a 83:77 i zabeležili šestu pobedu u regionalnom takmičenju.
Partizan se dugo mučio sa ekipom FMP-a, u jednom trenutku stigao do dvocifrene prednosti, ali zahvaljujući svojim greškama ušao u neizvesnu završnicu.

Posle izjednačenog prvog poluvremena (43:42), crno-beli stiču prednost u trećoj deonici, a sredinom poslenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvi put na meču imaju i dvocifrenu prednost.
Ipak, serijom neshvatljivih grešaka i promašaja, Partizan dozoljava rivalu da se vrati u život i poslednji minut uđe sa minusom od samo četiri poena.
Ipak, izabranici Andree Trinkijerija priveli su meč kraju i zabeležili šesti trijumf u regionalnom takmičenju i tako se približili vrhu tabele, sa samo jednom pobedom manje od Mege i Cedevite, koje dele treće mesto.
FMP je pretrpeo sedmi poraz u ABA ligi.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Đorđe Gagić i Džok Lendejl sa po 16 poena, dok se u ekipi FMP-a istakao Matic Rebec sa 17.
U narednom kolu crno-beli igraju na svom terenu protiv Cedevite, dok FMP ide u Zadar. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.