Partizan saopštio da neće biti prodaje karata za derbi sa Zvezdom! Samo na jedan način može da se uđe u Pionir!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Feb.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan saopštio da neće biti prodaje karata za derbi sa Zvezdom! Samo na jedan način može da se uđe u Pionir!

Košarkaški klub Partizan saopštio je da neće biti prodaje karata sa večiti derbi sa Crvenom zvezdom (nedelja 18 h) već će važiti samo sezonske ulaznice.

- KK Partizan NIS apeluje na navijače da na predstojećem meču navijaju u duhu fer pleja i svu energiju usmere na podršku crno-belima. Kao što je bio slučaj i prethodnih nekoliko sezona, karte za ovu utakmicu se neće naći u prodaji, a ulaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u dvoranu "Aleksandar Nikolić" će biti moguć sa sezonskim kartama i propusnicama za sponzore kluba.

- Istovremeno, KK Partizan NIS ovim putem apeluje na svoje navijače da u nedeljnom meču navijaju sportski, u duhu fer pleja i da svu energiju usmere na podršku crno-belima - navodi se u saopštenju Partizana.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Košarka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN: Za derbi važe samo sezonske ulaznice

Izvor: Mondo, 02.Feb.2017

Crno-beli neće puštati ulaznice za duel sa Crvenom zvezdom mts u slobodnu prodaju...Foto: MONDO..Košarkaški klub Partizan objavio je da za predstojeću utakmicu sa Crvenom zvezdom mts neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji, već će važiti samo sezonske, a pozvao je i svoje pristalice da navijaju...

Nastavak na Mondo...

Nema prodaje karata za košarkaški derbi

Izvor: Beta, 02.Feb.2017

Košarkaški klub Partizan objavio je da za predstojeću utakmicu sa Crvenom zvezdom neće biti karata u slobodnoj prodaji, već će važiti samo sezonske ulaznice, a pozvao na navijanje "u duhu fer-pleja"."Kao što je bio slučaj i prethodnih nekoliko sezona, karte za ovu utakmicu se neće naći u prodaji,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.