Partizan sa Ostojićem u Moldeu

Izvor: RTS, 28.Avg.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan sa Ostojićem u Moldeu

Iskusni defanzivac Partizana Bojan Ostojić, koji je osećao povredu poslednjih nedelju dana, otputovao je sa ekipom u Norvešku na revanš meč protiv Moldea u plej-ofu za Ligu Evrope. Revanšmeč Moldea i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati, nakon što je u Humskoj srpski tim slavio sa 2:1.
Trener crno-belih Savo Milošević na put je poveo 21 igrača, među kojima je i Strahinja Pavlović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u trenutku kada se sve više priča o transferu u Lacio, s tim da bi ostao u Partizanu na pozajmici.

Na spisku su: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, odbrana Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Igor Vujačić, sredina Saša Zđelar, Aleksandar Šćekić, MIlan Smiljanić, Bibras Natho, Zoran Tošić, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Sejduba Suma i napad Takuma Asano, Umar Sadik, Ognjen Ožegović i Aleksandar Lutovac.
Revanš Molde - Partizan igra se sutra od 19 sati, nakon što je u Humskoj srpski tim slavio 2:1.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Savo Milošević,   Vladimir Stojković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U kom sastavu će Partizan da se suprotstavi Moldeu?

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019

Partizan je u Norvešku otputovao sa 21 igračem. Trener Savo Milošević posle izvesnog vremena ima kompletan igrači kadar na raspolaganju. Štoper Bojan Ostojić, koji se povredio u prvom susretu protiv Malatije, u Beogradu, konačno je fit i može da igra!. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,90 na igru...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.