Partizan raskinuo ugovor sa Zakarićem, fudbaler pauzira do zime

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan raskinuo ugovor sa Zakarićem, fudbaler pauzira do zime

Crno-beli su se oslobodili još jednog od “precrtanih” igrača. Goran Zakarić nije više član tima iz Humske. S obzirom na to da nije pronašao klub tokom letnje pauze, raskinut je ugovor sa povremenim reprzentativcem BiH.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,40 na pobedu Srbije protiv Portugalije u kvalifikacijama za EURO 2020.
Zakarić je prošlog leta stigao među crno-bele posle dosta peripetija. Najbolji fudbaler Premijer lige BiH je čak bio suspendovan u Sarajevu, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << trenirao je sam, izdržao šest meseci i dočekao selidbu u Beograd. Odigrao je za tim iz Humske 36 utakmica, bio starter u većini njih, ali… Otkako je na klupu Partizana seo Savo Milošević, za Zakarića nije bilo mesta u timu.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Ogičledno je nešto puklo između veziste iz BiH i Miloševića. Goran se našao na transfer listi među desetoricom “otpisanih”. Kako nije pronašao klub do kraja prelaznog roka, sa njim je raskinut ugovor. Ono što je otežavajuća okolnost za Zakarića, s obzirom na to da 30. juna nije bio slobodan igrač, neće moći da pronađe novu sredinu do zime. Moraće da sačeka naredni prelazni rok.
Iako je imao brojne ponude prošlog leta, Zakarić je pošto-poto želeo u Humsku. Kada se sabere šest meseci suspenzije u Sarajevu (zbog crno-belih) i naredna polusezona koju će da propusti, Gorana je mnogo koštala ljubav prema Partizanu. Čitavu sezonu.

The post Partizan raskinuo ugovor sa Zakarićem, fudbaler pauzira do zime appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRŽIŠNA VREDNOST LIGE EVROPE: EVO koju poziciju zauzima Partizan po cenama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019

Fudbalski Klub Partizan procenjuje se na 24,45 miliona...Partizan je bio u trećem šeširu u žrebu za Ligu Evrope. Tržišna vrednosti učesnika grupe u kojoj su još Mančester junajted, Astana i AZ Alkmar crno-bele takođe svrstava na treću poziciju, ali ne iza Astane kako je bilo na žrebu već...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.