Partizan se porazom u Istanbulu oprostio od Evrope

Izvor: RTS, 30.Avg.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se porazom u Istanbulu oprostio od Evrope

Bešiktaš – Partizan 3:0 (2:0). Fudbaleri Partizana ostali su bez plasmana u Ligu Evrope pošto su u revanš meču u Istanbulu poraženi od ekipe Bešiktaša. Dvostruki strelac na meču bio je Portugalac Pepe.
Turski tim, nakon remija u Beogradu 1:1, opravdao je ulogu favorita i golovima Pepea u 37. i 69, kao i Oguzana Ozjakupa u 46. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << eliminisao Partizan.

Izabranici Zorana Mirkovića odigrali su slabu utakmicu, posebno loše branili prekide, što je znao da iskoristi iskusni Pepe i sa dva pogotka glavom donese razliku.
Sve što su beogradski crno-beli uradili je stativa Danila Pantića kod vođstvu domaćina 2:0, što se bilo premalo da dožive prvi poraz od dolaska trenera Mirkovića.

Žreb za Ligu Evrope je na programu u petak od 13.00 časova u Monaku.
Tok meča:
21.55 - Kraj meča, Bešiktaš - Partizan 3:0 (2:0). Crno-beli su ukupnim rezultatom 4:1 poraženi od Turskog tima i završili sa ambicijama u Ligi Evrope.
21.48 - Sjajna odbrana Stojkovića koji je odbranio šut Vide nakon novog skoka igrača Bešiktaša u golmanskom prostoru Partizana.
21.30 - GOOOL! Bešiktaš - Partizan 3:0. Pepe postiže svoj drugi pogodak na meču u 69. minutu. Ikusni Portugalac je najviše skočio nakon centaršuta Kvarežme i ponovo savladao Stojkovića.
21.23 - Poslednji adud trenera Mirkovića, Suma na terenu umesto Ivanovića.
21.18 - Mirković pravi prnundu izmenu, povređenog Šćekića menja Enake.
21.17 - Najbolja prilika za crno-bele u dosadašnjem toku meča, Pantić pogađa stativu... 
21.08 - Dobar pokušaj Pantića, lopta odlazi pored stative golmana Bešiktaša.
21.06 - Počelo je drugo poluvreme. Zoran Mirković je napravio izmenu,  npadač Nikolić umesto Markovića.
20.50 - Poluvreme na meču, težak posao pred nastavak duela za Partizan koji gubi sa 2:0.
20.45 - GOOOL! Bešiktaš - Partizan 2:0. Sjajna akcija Lerina i Ozjakupa koji u 45. minutu duplira prednost domaćina.
20.27 - GOOOL! Bešiktaš - Partizan 1:0. Neopreznost igrača Partizana u odbrani koristi iskusni Pepe u 37. minutu. Kvarežma je centrirao posle slobodnog udarca a Portugalac sam skače ispred golmana Stojkovića i plasira loptu u mrežu.
20.33 - Kvrežma šutira ka golu Partizana, Stjković na mestu...
20.25 - Prva izmena na meču, kapiten Bešiktaša Usal nije u mogućnosti da dalje nastavi duel (posledica sudara sa Šćekićem), Ozjakup na terenu. 
20.20 - Veći posed lopte za domaći tim u dosdašnjem delu meča nije im doneo neku izglednu priliku ispred gola Stojkovića. Partizan se za sada uspešno brani.  
20.10 - Bez većih uzbuđenja u prvih deset minuta meča. Sudar glavama Šćekića i Ujsala rezultirao je zavojem na glavi veziste crno-belih.
20.00 - Počeoje meč u Istanbulu, fudbaleri Partizana prvi krenuli sa centra.
19.35 - Utakmica se igra na "Vodafon areni" u Istanbulu (kapacitet 41.903), a glavni sudija meča je Rumun Ovidiu Hategan.
19.05 - Pozanti su i sastavi za meč u Istanbulu. Trener crno-belih Zoran Mirković  opredelio se za sledeći sastav: Stojković, Valijente, Rikardo, Marković, Zdjelar, Ivanović, Šćekić, Miletić, Pantić, N.Miletić i Zakarić.
Trener Bešiktaša odlučio se za sastav: Utku, Gonul, Pepe, Vida, Adrijano, Medel, Ujsal, Arslan, Kvarežma, Erkin i Larin.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Upoznali smo Partizan u Humskoj"

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018

Trener Bešiktaša rekao da je njegov tim izvukao pouke iz prvog meča i da ih je primenio u revanšu...Partizan je otišao u Istanbul po podvig, ali nije uspeo...Ekipa Zorana "Bate" Mirkovića izgubila je u revanšu protiv Bešiktaša i završila epizodu u Ligi Evrope u plej-ofu...Posle utakmice, šef...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.