Partizan poslao ponudu, stigao i ekspresan odgovor Milana Mandarića!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 12:54

Partizan poslao ponudu, stigao i ekspresan odgovor Milana Mandarića!

"Crno-beli" se nadaju brom dogovoru.

Odlaskom Strahinje Pavlovića pojavila se rupa koju Partizan treba da popuni, a prvi pik za to je Maki Banjak.

Fudbaler Olimpije je već dugo na meti "crno-belih", a slovenački novinar Jure Bohorič navodi da je srpski tim već poslao ponudu vrednu 500.000 evra.

To nije zadovoljilo apetite prvog čoveka Ljubljančana Milana Mandarića koji pored veće ponude, traži i 20 posto od naredne prodaje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Upravo je taj zahtev prepreka da se završi posao, Partizan nije naročito voljan da deo buduće zarade prosledi "zmajčekima", pa je ponudio neke druge bonuse poput one za osvojenu titulu, plasman u neko od evropskih takmičenja...

Slovenački mediji tvrde da će 25-godišnji Banjak sasvim sigurno napustiti Olimpiju ovog leta, pa je to sasvim sigurno adut više Partizanu u pregovorima.

Kamerunac je nakon pet godina u omladinskoj školi, zatim još tri u drugom timu Barselone, nastupao za Nant, Saragosu i Admiru pre nego što je 2018. godine potpisao ugovor sa Olimpijom.

Kot že rečeno: Bagnack še ni v Partizanu. Odškodnina drži in je dogovorjena: 500.000 evrov. Toda Olimpija hoče odstotke od naslednje prodaje (20%), Partizan pa bi to črtal in ponuja različne bonuse - za prvaka, za Evropo itd. Mandarić ga brez % ne bo dal. Odločitev v teh dneh. pic.twitter.com/qlSK58SNvP

— Jure Bohoric (@JureBohoric) June 8, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.