Partizan ponovo zagolicao maštu navijačima: Da li ste spremni za sledeći nivo? (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ponovo zagolicao maštu navijačima: ''Da li ste spremni za sledeći nivo?'' (foto)

Dodatne informacije tek slede.

Partizan je jutros obradovao svoje navijače petim pojačanjem ovog leta, novi košarkaš crno-belih je i Kori Volden, dosadašnji bek Hapoel Holona i MVP izraelske lige, ali to nije sve.

Malo posle podneva, crno-beli su se oglasili na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama, saopštenjem u kojem dominira pitanje:

''Da li ste spremni za sledeći nivo''?

Ovoga puta, tema su sezonske ulaznice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali u Partizanu još uvek ne žele da otkrivaju sve detalje. Utisak je da se sprema još neko iznenađenje.

''Da li ste spremni za sledeći nivo? KK Partizan NIS će u ponedeljak, 29. jula krenuti sa prodajom sezonskih ulaznica za sve mečeve koje će klub igrati na domaćem terenu u ABA j.t.d. ligi, 7Days Evrokupu i Superligi Srbije.

Nova sezona, za crno-bele predstavlja povratak na Novi Beograd nakon 28 godina, a novi dom Partizana je najmodernija dvorana na Balkanu, Štark arena. Prelaskom u Arenu, Partizan želi da svojim navijačima pruži mogućnost da utakmice prate na isti način kao što je to slučaj u najmodernijim dvoranama Evrope.

Posebne pogodnosti, očekuju vlasnike sezonskih ulaznica od prošle sezone, a sve detalje o prodaji ulaznica, sektorima u Štark areni, cenovnim kategorijama i prodajnim mestima, biće saopšteni u narednih nekoliko dana.

Budite uz crno-beli tim na svakom meču!'', navodi se u saopštenju.

-

Da li ste spremi za sledeći nivo? Od ponedeljka kreće prodaja sezonskih ulaznica za mečeve #KKPartizan https://t.co/eDm1Kl9BOR

Više informacija u danima koji slede! 🏴🏳️🏴🏳️🏴🏳️ pic.twitter.com/E4uD6sgz0z

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) July 24, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.