Partizan pobijedio Zadar i ostao u trci za drugo mjesto

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan pobijedio Zadar i ostao u trci za drugo mjesto

BEOGRAD - Košarkaši Partizana savladali su danas u Beogradu ekipu Zadra sa 87:53 (15:20, 21:8, 23:11, 28:14) i ostali u konkurenciji za drugo mjesto pred početak plej-ofa regionalne ABA lige.

Izabranici Duška Vujoševića zabilježili su 18. pobjedu, 12. zaredom, a koju poziciju će zauzeti u ligaškom dijelu sezone odlučiće meč posljednjeg kola u kojem sljedeće nedjelje gostuju ekipi Budućnosti u Podgorici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Današnji duel u Pioniru crno-bijeli su počeli stegnuto zbog njegove važnosti, ali je u nastavku borbe njihov kvalitet došao do izražaja, pa su zasluženo i lako došli do važnog trijumfa.

Od druge četvrtine Partizan je potpuno zagospodario parketom. Uspješan debi imao je Amerikanac Džoš Akojon, tako da Zadrani, koji su nastupili bez svog najboljeg igrača Florensa, nisu imali izgleda za eventualno iznenađenje.

Razigrani crno-bijeli stekli su ubjedljivu prednost i bez ikakvih problema kontrolisali meč do kraja, a do ubjedljive pobjede, kojom su se revanširali gostima za poraz u prvom dijelu sezone, predvodili su ih Akojon sa 16, Mačvan sa 12 i Ðumić sa 11 poena.

U ekipi Zadra najefikasniji su bili Sobin sa 16 i Sango sa 9 koševa.

Današnja utakmica, kao i sve u okviru 25. kola, počela je minutom ćutanja u znak pošte tragično nastradalima u padu helikoptera u Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.