Izvor: MozzartSport.com, 05.Jun.2020, 15:52

Partizan ostaje na istom kursu: Nema odliva trenera i igrača

Tako tvrdi predsednik Mijailović

Nadali su se svi u Humskoj da će preko leta praviti tim za Evroligu. Imao je Partizan odlično prolazno vreme u oba “kvalifikaciona” takmičenja za elitni evro kup, ali korona je imala druge planove...

Crno-beli su odlučili da i pored svega ostanu u Evrokupu za narednu sezonu. Priznaju, prerasli su to takmičenje, neće ga sa radošću igrati. Ipak, predsednik kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ostoja Mijailović rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da što se tiče trenera Trinkijerija i igrača, sve će ostati na istom kursu kao do sada.

Kakvu god odluku da smo doneli, to neće dovesti do radzvajanja sponzora i ljudi u Upravnom odboru. Niti odliva igrača i trenera. Odluka ne utiče na jedinstvo u našem radu. Većina igrača, oko 70 odsto i trener će ostati”, poručio je Mijailović.

Sada kada su usmerili brod ka Evrokupu, crno-belima ostaje da sklapaju tim za narednu sezonu. Ali, velikih promena u kadru neće biti.

Produžili smo većinu ugovora, od ponedeljka ćemo aktivno raditi na dovršetku ugovora za sledeću sezonu”.

Žestok udarac je doživeo Partizan prekidom sezone u kojoj je bio najbolji tim ABA lige i Evrokupa. Navijači se plaše da taj udarac ne dovede do pada na finansijskom planu, da klupski budžet u narednoj sezoni ne bude drastično manji nego u minuloj.

Moraćemo da damo sve od sebe da ostvarimo cilj. Biće teže nego prošle sezone. Videćemo šta će biti tokom jeseni, kada se skine moratorijum, moramo da nađemo način da funkcionišemo. Nama je velika stavka prodaja ulaznica, tako da pozivam navijače da podrže klub kao nikada do sad. Optimista sam, kao i uvek", podvukao je Ostoja Mijailović.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.