Partizan nije imao šanse, ovo je bila ponuda koja se ne odbija?

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2020, 18:51

Partizan nije imao šanse, ovo je bila ponuda koja se ne odbija?

Ko bi ovo odbio?

Dva teška udarca doživeo je Partizan u letnjem prelaznom roku, najpre od plejmejkera Korija Voldena koji je odlučio da pređe u Crvenu zvezdu, a onda i od trenera Andree Trinkijerija, koji karijeru nastavlja u minhsnskom Bajernu.

Sve to je značajno izmenilo planove crno-belih za sledeću sezonu, a za to vreme, prema informacijama iz Nemačke, Trinkijeri se veoma dobro finansijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obezbedio ugovorom sa Bajernom.

Tamošnji mediji, pre svih ''Sport Bild'' otkrili su da je Trinkijeri u Bajern došao za platu od milion evra godišnje bruto.

To je, jednostavno, ponuda kojoj Partizan nije mogao da parira, niti je Trinkijeri mogao da je odbije, pa ćemo ga naredne sezone, za razliku od crno-belih, gledati u Evroligi, što je bio i dodatni ''plus'' za Bajern kada je ovaj transfer u pitanju.

A tamo gde je Trinkijeri stao u Partizanu, nastaviće njegov dosadašnji pomoćnik Vlado Šćepanović.

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.