Partizan napadao, Spartak izjednačio u Humskoj

Izvor: RTS, 16.Mar.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan napadao, Spartak izjednačio u Humskoj

Fudbaleri Partizana igraju protiv subotičkog Spartaka duel 27. kola Superlige Srbije.
15.49 - Kraj prvog poluvremena u Humskoj, rezultat na utakmici Partizana i Spartaka je 1:1.
15.39 - Druga prinudna izmena u među "crno-belima", sada je Pantić morao napolje zbog povrede. Od 40. minuta igraće Zoran Tošić.
15.33 - Na drugoj strani Denković opet pokušava sa distance, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Stojković ovoga puta odbija u korner.

15.32 - Dobra prilika za Gomeša koji je izblokiran. Zdjelar je lepim dodavanjem pronašao Šćekića u kaznenom prostoru, on glavom spustio do napadača, ali je odbrana reagovala na vreme.
15.27 - Peh za Partizan, desni bek Miletić neće moći da nastavi meč zbog povrede skočnog zgloba koju je zaradio kada ga je saigrač Valijente nagazio. Miletić je sam napustio teren, a ušao je Šehović.
15.19 - Spartak umalo do ekspresnog preokreta, ali je Glavčić šutirao preko prečke na povratnu Denkovića. Njemu je zasmetao jedan saigrač i omeo ga da uputi bolji udarac sa nekih 15 metara.
15.17 - GOOOL! Spartak stiže do izjednačenja u Humskoj! Bilo je očigledno da su Subotičani došli do daha, a ubrzo su postigli i gol. Na levoj strani je lopta došla do Stefan Denkovića koji se namestio na desnu nogu i pogodio donji levi ugao.
15.15 - Partizan je i posle postignutog gola napadao, ali je u 15. minutu Spartak mogao do prilike. Međutim, napadač je bio u ofsajdu.
15.08 - GOOOL! Partizan vodi od osmog minuta sa 1:0. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Rikardo Gomeš.
15.07 - Penal za Partizan! Ovoga puta sudija Miloš Milovanović nije imao dilemu jer je jedan igrač Subotičana neoprezno igrao rukom u šesnaestercu.

15.03 - Prva velika prilika za Partizan. Tražili su crno-beli penal posle centaršuta sa desne strane i pokušaja Gomeša. U nastavku akcije je gađao i Zakarić, ali je bio zamalo neprecizan.
15.00 - Počeo je meč u Humskoj!
14.25 - Sastavi ekipa:
Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Valijente, Pavlović, N. G. Miletić - Šćekić, Zdjelar, Zakarić, Pantić - Nikolić, Rikardo
Spartak: Ostojić - Tekijaški, Kerkez, Otašević, Milošević - Glavčić, Maričić - Tufegdžić, Đenić, Denković - Obradović
14.20 - U istom terminu igraju Zemun i niški Radnički, od 16 časova sastaju se Radnik i Napredak, dok od 18.00 Mačva dočekuje Proleter iz Novog Sada.

Partizan, sa privremenim trenerom Žarkom Lazetićem, nagovestio je izlazak iz krize ubedljivom pobedom u četvrtfinalu Kupa Srbije nad Napretkom sa 4:0.
Sada očekuju da do pobede dođu i u Superligi ali su svesni da im na gostovanje dolazi tim iza kojeg je serija uspešnih igara i pobeda, što je trener Lazetić posebno istakao u izjavama pre meča.
U isto vreme, od 15 sati, počinje i meč Zemuna i Radničkog u Gornjoj varoši, gde domaćinu "gori" za opstanak, a Nišlijama u trci za liderom Crvenom zvezdom.
Tekstualni prenos pratite na našem sajtu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Gomeš obradovao malobrojne navijače u Humskoj, Spartak izjednačio!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019

Veoma mala poseta na stadionu Partizana...Fudbaleri Partizana su na odličan način otvorili utakmicu protiv Spartaka u Humskoj pošto su poveli u uvodnim trenucima meča...Strelac u devetom minuut bio je Rikardo Gomeš koji je iskoristio jedanaesterac dosuđen nakon igranja rukom jednog od gostujućih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.