Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2020, 10:49

Partizan na tribinama u Surdulici čekaju lekari, apotekari, policajci...

Radnik podelio ulaznice junacima borbe protiv korone

Posle skoro tri meseca vratiće se publika na srpske stadione. A u Surdulici, na novoj “premijeri”, gost će biti Partizan u meču četvrtfinala Kupa Srbije.

I umesto uobičajene fudbalske publike, ovog puta će crno-bele dočekati malo drugačiji sastav na tribinama. Čelnici Radnika napravili su sjajan potez, pa su karte za utakmicu sa Partizanom podelili junacima borbe protiv virusa korona.

Tako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će mesta na tribinama sutra imati medicinski radnici, volonteri, policajci, predstavnici komunalnih službi, piše Jugpress.

Hvala svima koji se nisu štedeli dok su pružali pomoć drugima. Hvala lekarima, medicinskom osoblju, svim zaposlenima u zdravstvu, hvala volonterima, hrabrim policajcima i spremnim vojnicima. Veliko hvala što ste bili odgovorni, organizovani i odlučni da zajedno pobedimo pandemiju. Hvala što ste bili hrabri i saosećajni. Hvala što ste pokazali da kada je najteže mi možemo biti najbolji”, rekao je Novica Tončev, predsednik opštine Surdulica u saopštenju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Utakmica Radnik – Partizan igraće se u sredu od 17.30 časova, a crno-beli su branioci trofeja kupa. Partizan je ove sezone gostovao u Surdulici, u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva i pobedio sa 2:1.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.