Partizan na Lokomotivu sa novim plejmejkerom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 12:39

Partizan na Lokomotivu sa novim plejmejkerom?

Crno-beli na važnom ispitu.

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski, pred meč sa Lokomotivom u 4. kolu Top16 faze Evrokupa, nada se da će njegov tim odigrati do sada najbolji meč u sezoni.

Crno-beli u sredu od 20.30 dočekuju rusku ekipu u hali sportova "Ranko Žerevica".

- Svesni smo da je ovo vrlo važna utakmica u kojoj je lopta okrugla i sve je moguće. Lično želim da nam ova utakmica bude najbolja do sada. Prvo što je važna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a drugo zbog nas i našeg samopouzdanja. Da odigramo sa najvećim mogućnostima - rekao je Filipovski za klupsku televiziju.

Parizan je u prošlom kolu izgubio u Krasnodaru, a pa oba tima pred susret u Beogradu imaju skor 1-2.

- Lokomtiva je jaka ekipa, doveli su dva nova igrača Gosa i Gordona. Radi se o ekipi sa dobrim individualnim karakteristikama. Sa naše strane očekujem da se borimo 40 minuta, da ne odustajemo, da odigramo timski i da sa maksimalno kolekitvnom igrom u napadu i odbrani damo sve od sve od sebe da zaustavimo jake strane pojedinaca.

Zahvaljujući porazu od Šefilda i remiju s Arsenalom, Mančester Junajted više nije na prvom mestu Premijer lige, i zato je večerašnji (21.15) meč sa Sautemptonom vrlo važan za Đavole. Kvota na keca je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

Crno-beli su u ponedeljak na trenigu imali 15 košarkaša, među kojim su bili i slovenački plej Aleksej Nikolić, ali i trojica mladih igrača Stefanović, Jovanović i Radovanović.

- Nikolić je prvi put radio sa ekipom, da proba pet na pet, pa ćemo da vidimo… Priključili smo mlade igrače da nam pomognu na treningu. Tomas je igrao u Ljubljani sa povređenom rukom, Jaramaz je dobio udarac, ali treniraće. Imamo još dva treninga da se spremimo maksimalno i da odigramo praktično utakmicu sezone

Filipovski se osvrnuo i na to koliko bi navijači imali utiacaj na sezonu i neke utakmice.

- Znam da je ova sezona, za ekipe koje imaju šestog igrača, veliki udarac. Ne samo za Partizan. Lično, ne verujem da bi neke utakmice izgubili da smo imali šestog igrača na tribini. Mislim da bi igrači na dosta utakmica prelomili i probili led na krilima navijača. Igramo bez šestog igrača, ali igramo za njih, jer znamo šta su navijači i šta je Partizan i koja su njihova očekivanja. Moramo da nastavimo da se borimo, da verujemo u sebe i da damo svoj maksimum. Očekujem da imamo mnogo hrabrosti, borbenosti, a istovremeno potrebna je mirnoća u šutu i samopouzdanje da šuteve koje imamo sa dobrom selekcijom ulaze - zaključio je Filipovski.

Ko je najbolji košarkaš Partizana u tekućoj sezoni?

Choices Kodi Miler-Mekintajer

Rade Zagorac

Markus Pejdž

Nemanja Dangubić

Nemanja Gordić

Ognjen Jaramaz

Rašon Tomas

Novica Veličković

Vil Mozli

Neko ko nije na spisku

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

KK Partizan Aleksej Nikolić Saša Filipovski KK Lokomotiva Kuban Evrokup

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.