Partizan me impresionirao, ali Stojković je morao da dobije crveni karton

Izvor: RTS, 26.Jul.2019, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Partizan me impresionirao, ali Stojković je morao da dobije crveni karton"

Endi Morison, menadžer Konahs Ki Nomadsa, pohvalio je ekipu Partizana posle prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Morison je ipak naveo da je kapiten crno-belih Vladimir Stojković trebalo da dobije crveni karton zbog nasrtaja na protivničkog igrača.
Partizan se mučio u Velsu sa poluamaterskom ekipom, ali je uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da trijumfuje minimalnim rezultatom (1:0), zahvaljujući pogotku Aleksandra Šćekića u 62. minutu.

Ipak, Morison nije imao šta da zameri svojim igračima.
"Neverovatno sam ponosan na njih, bili su razoreni na kraju utakmice jer smo bili blizu. Ali ovo je odlična igra, veoma dobar tim. Oni su vrhunska ekipa. Impresioniran sam njihovim kvalitetom, kretanjem, duelima, osvajanjem prostora. Kako su inteligentni. Ali moji igrači su im bili jednaki. Svaki je bio sjajan. I dalje smo u igri", rekao je menadžer Nomada.
On je dodao da je Stojković morao da bude isključen kada je pokušao da udari kapitena domaćeg sastava Džordža Horana.
"To je moglo potpuno da promeni tok meča. Moji igrači, a volim da mislim da su moja slika na terenu. Ne želim da padaju po terenu, da varaju, glume povredu. A Džordž je dobio udarac u lice od golmana, to je potpuno izostanak discipline. Trebalo je da bude crveni karton. Ali Džordž ima 37 godina, on se neće srušiti na teren. To bi mu uništilo nasleđe da je uradio. To je deo igre, ali mi ne padamo, mi ne varamo, ne glumimo povredu. Džordž je slika našeg tima."
Partizan će u četvrtak, 1. avgusta dočekati Konahs Ki u revanš utakmici.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.