Partizan kompletan stigao u Podgoricu: Pavlović pričao o pobedi crno-bele ljubavi

Izvor: Sportal.rs, 21.Mar.2015, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan kompletan stigao u Podgoricu: Pavlović pričao o "pobedi crno-bele ljubavi"

Košarkaši Partizana u kompletnom  sastavu doputovali su u Podgoricu, pred duel protiv Budućnosti, posle koje će biti poznat konačan plasman u Jadranskoj ligi. U Crnu Goru je došao i Aleksandar Pavlović za kojeg se tokom petka nagađalo da je napustio klub zbog svađe sa trenerom Duškom Vujoševićem.

-Pobedila je crno-bela ljubav. Ostajem - kratko je Pavlović rekao crnogorskim medijima, prenosi Beta.

Vujošević je kasnije u petak na konferenciji za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << rekao da je bilo "tenzija" i da će se problem rešiti u interesu kluba.

Partizan je potom izdao kratko saopštenje u kojem je naveo da igrač nije napustio klub, a da je bio udaljen sa treninga zbog "nesporazuma u komunikaciji.

Utakmica između Budućnosti i Partizana igraće se u nedelju od 19 satiu hali "Morača" u Podgorici, u poslednjem, 26. kolu Jadranske lige.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.