Partizan jedan gol, Proleter neiskorišćeni penal i dve prečke

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan jedan gol, Proleter neiskorišćeni penal i dve prečke

U osmom kolu Superlige "crno-beli" na jedvite jade savladali novog prvoligaša golom napadača Gomesa u 13. minutu.

Osim pogotka Partizanovog Portugalca u prvom poluvremenu ništa nije bilo vredno pažnje, ali se igra rasplamsala u nastavku. Novosadski tim je ušao u drugo plouvreme motivisano.

U 64. minutu posle greške odbrane "crno-belih" dosuđen je penal za domaćina. Partizanov golman Stojković je procenio gde će Mirosavljev da šutira i odbranio je udarac. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Već posle dva minuta Mirosavljev je mogao da se iskupi, ali je iz izgledne situacije s pet metara šutirao visoko preko prečke.

U nastavku prečka se dva puta uzdrmala iznad Stojkovićeve glave. U 71. minutu pogodio ju je Lambulić, a u 75. Bukorac.

U samom finišu meča Pantić je mogao da skrati Partizanove muke. Imali su "crno-beli" protivnapad "tri na jedan", ali je mladi igrač šutirao pravo u golmana Vesića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.