Partizan izabrao novo pojačanje, koliko će zarađivati u Humskoj?

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan izabrao novo pojačanje, koliko će zarađivati u Humskoj?

Izgleda da su crno-beli konačno pronašli rešenje.

Partizan iz godine u godinu traži pravo rešenje na poziciji levog beka, ali izuzev Nemanje G. Miletića, koji često i sam bio na udaru brojnih kritika, niko drugi nije uspeo da se duže ustali u startnoj postavi.

Osim pomenutog Miletića, Partizan trenutno u svom igračkom kadru ima još dvojicu levih bekova, Slobodana Uroševića i mladog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zlatana Šehovića, koji bi od ovog leta trebalo da bude prvi izbor trener Miloševića.

Miletićev odlazak se očekuje, biće i Urošević slobodan ako stigne prihvatljiva ponuda, pa je neophodno naći iskusnu alternativu Šehoviću.

Izbor je pao na nekadašnjeg Partizanovog omladinca Rajka Brežančića, danas već iskusnog igrača koji će u avgustu napuniti 30 godina.

Partizan se i prethodnih meseci interesovao za njega, to interesovanje je najintenzivnije bilo zimus, ali je on odlučio da se iz Ueske preseli u Malagu, gde delom i zbog povrede nije uspeo da se izbori za minutažu.

Ugovorom je vezan do juna 2020, ali ako u Malagi ne računaju ozbiljno na njega i u narednoj sezoni, za očekivati je postizanje dogovora sa Partizanom.

Što je najvažnije, i sam fudbaler bi se vratio u Humsku, a današnji ''Žurnal'' otkriva i da su mu crno-beli ponudili platu u iznosu od 200.000 evra godišnje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.