Partizan ispustio šampiona, Zvezda lako sa Cedevitom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ispustio šampiona, Zvezda lako sa Cedevitom

Košarkaši Partizana izgubili su od podgoričke Budućnosti posle produžetka 90:87 (19:24, 24:25, 22:18, 11:9, 14:11) u borbi za finale Superkupa ABA lige u Laktašima.

Partizan je skoro ceo meč imao prednost, a onda je sve upropastio u finišu kada je ispustio šampiona ABA lige i evroligaša.

Poslednja tri minuta u regularnom delu, na +6, crno-beli su dali samo jedan poen i to sa penala Aleksej >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nikolić, a u produžecima dva minuta bili bez poena, što je Budućnost iskoristila.

Najefikasniji je bio Vanja Marinković sa 19 poena, Džok Lendejl je imao 16, jedan manje Rade Zagorac, a kod Podgoričana najbolji je bio Erl Klark sa 17.

Zvezda u finalu Superkupa, protiv Budućnosti za trofej

Košarkaši Crvene zvezde igraće u finalu ABA Superkupa, pošto su pobedili Cedevitu 79:68 (25:16, 20:11, 11:17, 23:24) u Laktašima.

Od početka do kraja meča, izuzev kratkog praznog hoda u finišu, šampion Srbije dominirao je protiv hrvatskog i na debitantskom nastupu u Superkupu izborio finale.

Meč je obeležio Džo Regland sa 20 poena, pratio ga je Mohamed Faje sa 15, a Stratos Perperoglu imao je 11.

Za trofej crveno-beli igraju sutra od 21 sat protiv Budućnosti.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.