Izvor: RTS, 18.Sep.2021, 22:07

Partizan ispustio "+19" u Atini i izgubio od Panatinaikosa posle produžetka

Košarkaši Partizana izgubili su od Panatinaikosa (89:85) posle produžetka u polufinalu turnira "Pavlos Janakopulos", iako su vodili su u jednom trenutku susreta i sa 19 poena razlike.
Crno-beli su postigli 48 poena u prve dve četvrtine. U drugoj deonici imali su pomenutih 19 poena prednosti (40:21), a na pauzu su otišli sa prednošću od 17 poena. Bilo je 48:31.

Međutim, ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Željka Obradovića nije odigrala na isti način u drugom delu susreta, a posebno je slaba partija viđena u poslednjoj četvrtini, kada je protivnik napravio seriju od 15:0, posle koje je sam imao prednost od pet poena (78:73).
Partizan je izborio produžetak trojkom Radeta Zagorca, a u dodatnih pet minuta meč je prelomio Janis Papapetru, takođe trojkom. Meč je okončan rezultatom 89:85.
Zek Ledej je postigao 17 poena, Jam Madar je dodao 15 poena, dok su Uroš Trifunović i Rade Zagorac postigli po deset poena.
Papapetru je bio najefikasniji na susretu sa 21 poenom.
Srpski tim igraće za treće mesto protiv Ulma, dok će se u finalu sastati Panatinaikos i Anadolu Efes.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ispustio plus 19 i izgubio od Panatinaikosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2021

Košarkaši Partizana izgubili su vececras od Panatinaikosa 89: 85 (80:80) posle produžetka u polufinalu turnira "Pavlos Janakopulos" u Atini...Izabranici Željka Obradovića tokom meča imali su 19 poena prednosti, ali su na kraju dozvolili grčkom timu da dođe do trijumfa i plasman u finale...Crno-beli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.