Partizan ipak putuje u Split, na hrvatskom primorju ostaje četiri dana

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ipak putuje u Split, na hrvatskom primorju ostaje četiri dana

Ipak su se našla sredstva za ovo putovanje.

Prethodnih dana pojavile su se sumnje da li će, zbog katastrofalne finansijske situacije, vaterpolisti Partizana moći da otputuju u Split, na utakmicu poslednjeg kola Regionalne lige protiv tamošnjeg Jadrana.

Ipak, snašli su se crno-beli, a zanimljivo je da se iz Splita neće odmah vratiti u Beograd, već će do petka ostati na hrvatskom primorju.

Razlog - utakmica baraža za opstanak u Regionalnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ligi, protiv Solarsa iz Šibenika, a taj duel je zakazan za petak.





''Idemo u Split u ponedeljak uveče. Posle utakmice u sredu, ostajemo na moru i već u petak igramo prvi susret baraža sa Solarisom u Šibeniku'', izjavio je trener Partizana Stefan Ćirić za ''Žurnal''.

U ovim mečevima Partizan će biti oslabljen neigranjem kapitena Korolije, kao i Adžića, za koga je zbog povrede sezona vć okončana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.