Partizan ima specijalca za Marina, njihovi dueli obeležiće derbi

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ima ''specijalca'' za Marina, njihovi dueli obeležiće derbi

Ako neko odlično poznaje Zvezdinog kapitena i najboljeg igrača, onda je to on.

Ovaj fudbalski vikend u Srbiji biće obeležen 161. večitim derbijem, koji je na programu u nedelju od 18 časova u Humskoj.

I Partizan i Zvezda ga dočekuju posle iskušenja u prvom kolu Lige Evrope, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona, a jedan od aduta crno-belih u predstojećem derbiju biće defanzivni vezista Saša Zdjelar, koji će motriti na Zvezdinog najboljeg igrača Marka Marina.

Njih dvojica su te borbe već vodili prošle sezone, u pojedinim momentima je baš ''prštalo'' na terenu, iako Zdjelara i Marina veže prijateljstvo iz vremena dok su zajedno igrali u Olimpijakosu.

U susret novom dvoboju, Zdjelar u izjavi za ''Tanjug'' otkriva da se nije čuo sa Marinom, niti će do početka meča to učiniti.

''On igra tu poziciju da smo uvek maltene uvek  1 na 1, a  ja ću dati sve od sebe da ga zaustavim i da pomognem ekipi. Nadam se da ću odigrati kao i prošli derbi.







Dosta mi olakšava što ga znam iz Olimpijakosa, ali kao što ja znam njegove vrlinje i mane,i  on zna moje tako da obojca imamo neke adute i prednosti'', ističe Zdjelar.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.