Partizan ima aduta za budućnost: Glišić razneo Zemun na evroligaškoj premijeri

Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ima aduta za budućnost: Glišić razneo Zemun na evroligaškoj premijeri

Ovaj 17-godišnji Banjalučanin na parketu je proveo nešto više od 36 minuta, a za to vreme ubacio je 31 poen i zabeležio čak 15 skokova

Juniori Partizana pobedom nad Zemunom od 81:78 startovali su takmičenje u B grupi na kvalifikacionom turniru Evrolige u Železniku, a heroj večeri bio je Miloš Glišić, koji je član i prvog tima crno-belih.

.

Nikola Jerotić dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je na to 13, a Ivan Hadžić još 12 poena u trijumfu crno-belih.

Najbolji strelac u poraženoj ekipi bio je Mateja Todorić sa 23 poena, a Pavle Mihajlovski utakmicu je završio sa 18 poena.

Zemunci su vodili u većem delu drugog poluvremena, a crno-beli su do preokreta i pobede stigli u poslednja tri minuta.

Glišić je u tom periodu ubacio čak osam poena, Partizan je zaigrao nešto bolje u odbrani i na kraju uz mnogo uloženog truda došao do pobede.

Ekipa Partizana u subotu od 10 sati ujutru u drugom kolu igra protiv zagrebačke Cedevite, a potom je u 21 sat očekuje duel sa minhenskim  Bajernom.

(FOTO: MN Press=

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

CRNO-BELI NE BRINU ZA BUDUĆNOST: Partizan ima vođu u Evroligi

Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2016

Bio je nadomak prvog tima, ali sa ovakvim partijama nema sumnje da će predstavljati veliku uzdanicu navijača u narednim godinama.. . Partizan je večeras startovao takmičenje u kvalifikacionom ciklusu juniorske Evrolige u Železniku, a u prvom kolu grupe B savladan je Zemun rezultatom 81:78. Najzaslužniji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.