Partizan im duguje, a oni: Nemamo nameru da potražujemo novac dok se Partizan ne oporavi

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 18:50

Partizan im duguje, a oni: "Nemamo nameru da potražujemo novac dok se Partizan ne oporavi"

Sjajan gest.

Na spisku onih koji potražuju novac od Partizana nalazi se i jedna firma koja je generalni sponzor ekipe TSC iz Bačke Topole. U pitanju je iznos od 100 hiljada evra

"Možemo da potvrdimo da FK Partizan duguje telekomunikacionoj kompaniji SAT-TRAKT, koja je generalni sponzor FK TSC, iznos od 100.000 evra", rekao je izvor "Telegrafa" iz TSC-a.

"Sat-Trakt nema nameru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da potražuje taj dug dok se Partizan finansijski ne oporavi i to je isključivo odluka Sat-Trakta-a. FK TSC, inače, ima odličnu dugogodišnju saradnju sa Partizanom, kao i sa Crvenom zvezdom", rečeno je iz kluba.

Usporeni su radovi na novom sportskom komleksu, ali nije razlog taj što Partizan duguje 100 hiljada evra, već je u pitanju pandemija.

"Najteži, grubi radovi na stadionu su završeni, a sada se izvode unutrašnji radovi, postavljanje instalacija. S obzirom na to da je pandemija usporila dinamiku radova, verujemo da ćemo uspeti da ispunimo plan da stadion završimo do početka sledećeg prvenstva i da tada zaigramo u Bačkoj Topoli na modernom stadionu, kako utakmice domaćeg prvenstva, tako i evropske mečeve", rekli su iz kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.