Izvor: MozzartSport.com, 15.Sep.2021, 16:34

Partizan i dalje traži centra, Lesor se nije javio ni crno-belima

Bar za sada, a pitanje je i da li će

Matijas Lesor je bio na "ruka ruci" do Crvene zvezde i na "autogram" do Partizana. Ali kako sada stvari stoje, francuski reprezentativac bar na početku predstojeće sezone (jer ko zna šta nosi dan, a šta noć) neće obući dres ni jednog ni drugog večitog beogradskog rivala.

Poteru za Lesrom koji je već igrao za crveno-bele, pokrenuo je klub >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << s Malog Kalemegdana koji je Francuza kontaktirao pred kraj avgusta. Ponudio mu je konkretne finansijske uslove koji se prvobitno nisu slagali sa njegovim željama.

Nešto kasnije Zvezda je ipak podigla ponudu, približila se njegovim očekivanjima. Prolazili su dani, ali od Francuza nije bilo odgovora, što je bio znak stručnom štabu i upravi crveno-belih da se okrenu pronalaženju rešenja na centru na drugoj strani.

Nekih 15 dana kasnije "zaboravljeni" Lesor se iznenada javio s namerom da razgovara. Ali, čini se u nevreme za Zvezdu koja je bila i još je preokupirana povredama u timu zbog čega je odložila put u Grčku na dve pripremne utakmice. Praktično je stavila tačku na "slučaj Lesora".

U međuvremenu, Partizan koji takođe traži kvalitetno pojačanje na centarskim pozicijama kontaktirao je momka koji je imao priličnog udela na putu Monaka do titule Evrokupa. Crno-beli su otišli i nekoliko koraka dalje. Poslali su ugovor. Ostalo je samo da ga Francuz potpiše.

Međutim, Lesor je bar za sada odlučio da to ne uradi...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.