Izvor: RTS, 23.Nov.2020, 21:37

Zvezda savladala Partizan u dramatičnoj završnici

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde igraju u Hali sportova "Ranko Žeravica" prvi ovosezonski "večiti derbi" u okviru osmog kola ABA lige.
Obe ekipe se nalaze u dobroj formi, ali u meč ulaze posle duplog programa u Evropi ( >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evroliga i Evrokup).

Večerašnji duel je i prva prilika u kojoj će dva igrača igrati protiv "svojih". To su bivši igrač Zvezde Nemanja Dangubić, koji sada nosi crno-beli dres, ali i Kori Volden, koji je letos promenio stranu "brda" i sada nastupa za evroligaša sa Malog Kalemegdana.
Usled situacije vezane za pandemiju kovida-19, tribine Hale sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu biće prazne.
Početak duela je u 21 čas, a njegov tog pratitie u tekstualnom prenosu na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Derbi ne može bez drame, Zvezda slavi, Mekintajer promašio pobedu! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020, 00:11

Zvezda dugo vodila, Partizan izuzev nekih par minuta praktično sve vreme jurio rezultat, na kraju meč ušao u neizvesnu završnicu...Posle dugih devet meseci, ponovo smo gledali košarkaški derbi, a u okviru osmog kola ABA lige dobili su ga košarkaši Crvene zvezde, koji su kao gosti u Hali sportova...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.