Partizan i LA Klipersi - Ima neka tajna veza, ko je to stigao u Beograd? (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2018, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan i LA Klipersi - Ima neka tajna veza, ko je to stigao u Beograd? (foto)

Prvi čovek Partizana raspalio maštu navijača crno-belih.

Košarkaši Partizana proteklog vikenda vodili su veliku borbu protiv FMP-a u drugom kolu Superlige Srbije. Posle preokreta u završnici meča crno-beli su slavili sa 94:90, a ovoj utakmici prisustvovao je i važan gost iz NBA lige!

Time se pohvalio predsednik Partizana Ostoja Mijailović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
''Na prethodnoj utakmici KK Partizana moj gost bio je visoki funkcioner LA Klipersa'', otkrio je Mijailović na Tviteru, a ovu njegovu poruku preneo je i KK Partizan na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, nedavno je poznati menadžer Miško Ražnatović potvrdio da je bek Partizana Vanja Marinković prijavljen za predstojeći NBA draft, pa je velika verovatnoća da je baš ovaj momak zainteresovao neimenovanog gosta iz Los Anđelesa.

Uz to, Marinković je u ovoj utakmici bio najefikasniji u Partizanu sa 26 postignutih poena i pogađao je onda kada je to bilo najvažnije, u ključnim trenucima meča.

-

Na prethodnoj utakmici KK Partizana moj gost bio je visoki funkcioner LA Clippers-a! pic.twitter.com/XWmR4eSr1g

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) April 23, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.